Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g water
- 10 - 20 g lemon juice, to taste
- 150 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 5241.7 kJ / 1252.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 3.3 g
- Yağ
- 136 g
- Doymuş Yağ
- 82.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 263.9 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20 min
Custard (TM6)
15 min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40 min
Lemon curd (TM6)
15 min
Béarnaise sauce
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Custard
10min
Poached eggs with blade cover
30 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 min
Béchamel sauce (TM6 )
15 min