Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 52.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 234.5 mg
Alternatif tarifler
Baguette
3 Std. 45 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Cioppino
55 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Master stock chicken
1h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Stuffed tomatoes
50 Min