Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocado cream
- 200 g avocado flesh only, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 52.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 234.5 mg
Alternatif tarifler
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1u. 5min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Cauliflower mash
25min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5j 30 menit
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Mushroom soup
30 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min