Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Protein
- 165.7 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Yağ
- 82.4 g
- Doymuş Yağ
- 42.3 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 5869.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Bloody Mary
10min
Mussels in coconut milk
25 min
Asian-style mussels
30 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Scallops with pea purée
25 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 Min