Smoked mussels with Pernod sauce
TM6 TM5 TM31

Smoked mussels with Pernod sauce

5.0 (2 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1000 g mussels, scrubbed and debearded
  • 2 garlic cloves
  • 80 g eschalots, peeled and cut into halves
  • 50 g salted butter
  • 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
  • 50 g Pernod® (see Tips)
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve

Besin Değeri
şuna göre 4 portions
Kalori
6965 kJ / 1658.3 kcal
Protein
165.7 g
Karbonhidrat
59.7 g
Yağ
82.4 g
Doymuş Yağ
42.3 g
Lif
8.4 g
Sodyum
5869.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler