Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Protein
- 165.7 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Yağ
- 82.4 g
- Doymuş Yağ
- 42.3 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 5869.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beurre blanc
15min
Bloody Mary
10 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Lemon caper butter
10 Min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Peaches in white wine syrup
4 Std.
Asian-style mussels
30 Min