![Smoked mussels with Pernod sauce Smoked mussels with Pernod sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29dd4cb4-3b26-480c-a09c-33678fe466fc/Derivates/117acf83-af03-4fec-9173-1618c52ffafd.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g mussels, scrubbed and debearded
- 2 garlic cloves
- 80 g eschalots, peeled and cut into halves
- 50 g salted butter
- 200 g fennel, trimmed and cut into thin slices
- 50 g Pernod® (see Tips)
- 50 g pouring (whipping) cream
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 6965 kJ / 1658.3 kcal
- Protein
- 165.7 g
- Karbonhidrat
- 59.7 g
- Yağ
- 82.4 g
- Doymuş Yağ
- 42.3 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 5869.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian-style mussels
30 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Mussels in coconut milk
25 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Traditional crème brûlée
25 godz.