
Cihazlar ve Aksesuarlar
Smoked mussels with Pernod sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
eschalots peeled and cut into halves80 g
-
salted butter50 g
-
fennel trimmed and cut into thin slices200 g
-
Pernod® (see Tips)50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve1 - 2 sprigs
Besin Değeri şuna göre 4 portions
Kalori
1658.3 kcal /
6965 kJ
Protein
165.7 g
Yağ
82.4 g
Karbonhidrat
59.7 g
Lif
8.4 g
Doymuş Yağ
42.3 g
Sodyum
5869.4 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda