Smoked mussels with Pernod sauce

Smoked mussels with Pernod sauce

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • mussels scrubbed and debearded
    1000 g
  • garlic cloves
    2
  • eschalots peeled and cut into halves
    80 g
  • salted butter
    50 g
  • fennel trimmed and cut into thin slices
    200 g
  • Pernod® (see Tips)
    50 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves roughly chopped, to serve
    1 - 2 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 portions

Sodyum 5869.4 mg
Protein 165.7 g
Kalori 6965 kJ / 1658.3 kcal
Yağ 82.4 g
Lif 8.4 g
Doymuş Yağ 42.3 g
Karbonhidrat 59.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...