Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
TM5 TM6

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)

4.5 (27 değerlendirme)

Malzemeler

  • 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • 2 tsp salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 4 sprigs fresh thyme
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 50 g eschalots
  • 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 50 g dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
  • 4 egg yolks

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
3058.5 kJ / 728.2 kcal
Protein
48.1 g
Karbonhidrat
0.7 g
Yağ
60.1 g
Doymuş Yağ
34.8 g
Lif
0.6 g
Sodyum
1243.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler