Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3058.5 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 48.1 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 60.1 g
- Doymuş Yağ
- 34.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 1243.2 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1hod. 30min
Diane sauce
20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 godz. 30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min