Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)

Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)

4.5 27 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • eschalots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
    200 g
  • egg yolks
    4

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 728.2 kcal / 3058.5 kJ
Protein 48.1 g
Yağ 60.1 g
Karbonhidrat 0.7 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 34.8 g
Sodyum 1243.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...