![Anise-cured salmon Anise-cured salmon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C313541F-012F-43D2-A019-EBAFBDD45554/Derivates/F667576D-D279-40A4-9C2E-261DBB7E5A26.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 - 800 g fresh boneless salmon fillet, skin removed if preferred (see Tips)
- 3 star anise
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 125 g white sugar
- 125 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- cold water, to rinse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 927.2 kJ / 220.8 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 4655.3 mg
Alternatif tarifler
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Pâtè with Riesling
3h
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1sa
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Goi muc (squid salad)
45min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2sa 30 dk
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Umami paste
5 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 dk
Asian-style fish fillets
30 dk
Leek and smoked salmon dip
55 dk