Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 160.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Café de Paris butter
25 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Anise-cured salmon
14h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Scallops with pea purée
25 Min