Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
8 portions
Malzemeler
Cauliflower truffle purée
-
garlic clove1
-
butter20 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)300 g
-
full cream milk100 g
-
truffle oil1 tsp
-
sea salt to taste¼ tsp
Scallops
-
water500 g
-
scallops in shells16
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
160.2 mg
Protein
6 g
Kalori
271 kJ /
64.5 kcal
Yağ
3.4 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
1.7 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Festive Flavour
105 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Saffron and cardamom poached pears
40 dk
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 dk
Zucchini soup
25 dk
Salmon with fennel and apple salad
1sa 20 dk
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 dk
Anise-cured salmon
14sa 10 dk
Prawn salad with horseradish cream
1sa
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1sa 10 dk
Broccoli soup with sage oil
30 dk
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2sa 5 dk
Leek and smoked salmon dip
55 dk
Scallops with pea purée
25 dk