![Steamed scallops with cauliflower and truffle purée Steamed scallops with cauliflower and truffle purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/371DDB15-EE67-4E16-8314-B740BB4326F8/Derivates/3D595B8B-4CDB-4ED2-B110-88559C1D9E81.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cauliflower truffle purée
- 1 garlic clove
- 20 g butter
- 300 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 100 g full cream milk
- 1 tsp truffle oil
- ¼ tsp sea salt, to taste
Scallops
- 500 g water
- 16 scallops in shells
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 271 kJ / 64.5 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 160.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Prawn and saffron risotto
30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Oysters Mignonette
5 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Mussels in coconut milk
25 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Beurre blanc
15 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Scallops with pea purée
25 Min