Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g getrocknete Steinpilze
- 30 g Wasser
- 100 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 50 g Butter, kalt, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 120 g trockener Weißwein
- 200 g Hühnerbrühe
- 125 g Sahne
- 25 g Mehl
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 725 g
- Kalori
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 62 g
- Doymuş Yağ
- 49 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 1636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1 godz.
Steinpilzpulver
5min
Sauce Soubise
30 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Spaghetti mit Pilz-Bolognese
1 godz.
Sauce Choron
20min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Garnelen Aglio e Olio
20min
Pilzsauce
35min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min