Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 2 - 3 Stängel Kerbel, abgezupft, Stängel zur Seite gelegt
- 1 Tomate (ca. 50 g)
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 TL Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Sauce Béarnaise
15 Min
Sauce Béarnaise
40min
Mediterrane Profiteroles
1 Std. 25 Min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Spanisches Ei im Glas
40min
Herbst-Kroketten mit Steinpilzen
2h 45min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Hummer Thermidore
35min
Kaffee-Sabayon
10 min
Sauce Béarnaise
20 min