Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Zweige Estragon, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 2 - 3 Stängel Kerbel, abgezupft, Stängel zur Seite gelegt
- 1 Tomate (ca. 50 g)
- 80 g Schalotten
- 80 g Weißweinessig
- 180 g Butter, in Stücken
- 4 Eigelb
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 TL Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Sauce Béarnaise
40 min
Sauce Béarnaise
20 min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Rindercarpaccio mit Trüffel-Mayonnaise
25 min
Paprika-Hollandaise
15 min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Whiskey-Marinade für Fleisch
10 min