Safran-Butter-Sauce zu Fisch

Safran-Butter-Sauce zu Fisch

4.3 130 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Schalotten
    40 g
  • Weißwein
    100 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Safran (0,1 g)
    1 Portion
  • Crème fraîche
    2 EL
  • Butter kalt, in kleinen Stückchen
    100 g

Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Kalori 237 kcal / 994 kJ
Protein 0 g
Yağ 24 g
Karbonhidrat 1 g
Lif 0.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...