Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 Min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8h
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Sauce Béarnaise
40 min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Forellencremesuppe
40 min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min