Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tatarensauce
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons, abgetropft, in Stücken
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser, aus dem Gurkenglas
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
Rösti und Fertigstellung
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Öl zum Braten
- 400 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3762 kJ / 898 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce Béarnaise
40min
Ravioli alla napoletana
1u.
Vitello Tonnato
48 Std.
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1j 30 menit
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Focaccia Tonnata
1j 30 menit
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5h
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Graved Lachs
48 Std.
Mojo für Meeresfrüchte
10min