Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tatarensauce
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons, abgetropft, in Stücken
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser, aus dem Gurkenglas
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
Rösti und Fertigstellung
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Öl zum Braten
- 400 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3762 kJ / 898 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 66 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli alla napoletana
1hod.
Wild-Terrine
1hod.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48h
Lachscreme mit Endiviensalat
2 godz.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1hod.
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Piccata Milanese
30 Min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 godz.