Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 300 g Zwiebeln, geachtelt
- 30 g Butter, in Stücken
- 300 g flüssige Hühnerbrühe
- 20 g Sahne
- 30 g Mehl
- ½ - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 700 g
- Kalori
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1823 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudding
15 dk
Boeuf Bourguignon
2 godz. 45 min
Käsesauce
15 dk
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 dk
Béchamel-Sauce
15 dk
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 dk
Zwiebeln und Chili anbraten
20 dk
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 dk
Sauce Choron
20 dk
Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel)
15 dk
Pilz-Wein-Cremesauce
30 dk
Zwiebeln leicht anbraten
20 dk