Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Suppengemüse, in Stücken oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 100 g Pilze
- 1 Tomate (ca. 50 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2675 kJ / 640 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panko - Japanisches Paniermehl
24h
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min
Kaffee mahlen
5 Min
Bratenpaste
3 Std.
Erdäpfelpüree wie handgestampft
40min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50min
Slow-Cooking-Apfelmus
5h 20min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 godz. 50 min
Gemüsefond
45min