Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Suppengemüse, in Stücken oder Abschnitte (z. B. Möhrenschalen, Sellerie)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 100 g Pilze
- 1 Tomate (ca. 50 g), in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 2 Lorbeerblätter
- 4 Pimentkörner
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 2 Zweige Thymian
- 2 Zweige Rosmarin
- 1500 g Wasser
- 2 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2675 kJ / 640 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebeln anbraten
25min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Schweinebauch anbraten
15min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3 Std. 50 Min
Bratenpaste
3 Std.
Zwiebeln und Chili anbraten
20min
Gemüsefond aus Gemüseschalen
50min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Kaffee mahlen
5min
Slow-Cooking-Apfelmus
5h 20 min.