Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kirsch-Walnuss-Slaw
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 80 g Kirschkonfitüre
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 40 g Apfelessig
- 20 g Balsamico, dunkel
- 40 g Öl
- 100 g Möhre, in Stücken
- 50 g Walnusshälften
Rehrücken und Fertigstellung
- 1400 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rehrücken
- 5 Zweige Thymian
- Pfeffer zum Würzen
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1882 kJ / 450 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3j 50 menit
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10 min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 25 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10 min