Semolina dumplings with mushroom sauce

Semolina dumplings with mushroom sauce

3.1 9 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

Semolina dumplings
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • milk
    300 g
  • salted butter
    30 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • nutmeg
    2 pinches
  • fine semolina
    200 g
  • egg yolks
    2
  • water (approx. 2 litres)
  • plain flour for dusting
Mushroom sauce
  • eschalots
    3
  • garlic clove
    1
  • white wine
    50 g
  • salted butter
    40 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters
    400 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • salt
    ½ tsp
  • plain flour
    30 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh chives finely chopped, for garnishing

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 645.4 kcal / 2700.3 kJ
Protein 14.8 g
Yağ 37.6 g
Karbonhidrat 62.7 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 22.8 g
Sodyum 1351.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...