Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 96.7 g
- Doymuş Yağ
- 37.5 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 730.7 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min