![Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E32AA0E6-3569-46E4-9416-2CB9D93CE5B4/Derivates/75C50388-03DD-49B3-BD24-6E8AF8962F95.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 4.3 g
- Yağ
- 96.7 g
- Doymuş Yağ
- 37.5 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 730.7 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Lobster Bisque
1hod. 50min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Değerlendirme yok
Sautéing Turkey Cubes
Değerlendirme yok
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min
Korean Beef Sauté
1hod. 25min