
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper to taste
- 2 garlic cloves crushed
- 4 sprigs thyme plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary plus extra to garnish
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp unsalted butter
- steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 407 kcal / 1703 kJ
- Protein
- 50 g
- Yağ
- 23 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Sodyum
- 701 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2sa 15 dk
Sous-Vide Turkey Breast
3sa
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2sa 55 dk
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2sa 20 dk
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2sa 45 dk
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1sa
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2sa 20 dk
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2sa 20 dk
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1sa 40 dk
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1sa 50 dk
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1sa
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1sa 40 dk