![Sous-vide Steak Sous-vide Steak](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bded36aa-addf-4567-a6cb-717c184067c3/Derivates/34c46733-a616-4e38-ba6a-339e9a0e73c9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 4 sprigs thyme, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, plus extra to garnish
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp unsalted butter
- steak sauce, type A.1. Sauce®, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 701 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1ч. 10 мин.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h