Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 4 sprigs thyme, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, plus extra to garnish
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp unsalted butter
- steak sauce, type A.1. Sauce®, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 701 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min