Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Steamed Vegetables
- 20 oz water
- 10 oz baby red potatoes, quartered
- 8 oz asparagus, trimmed
Sous-vide Steaks
-
2
New York strip steaks (1 in. thick, approx. 8 oz ea.)
veya 2 filet mignons (1 in. thick, approx. 8 oz ea.) - 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 4 slices lemon, sliced in rounds, divided
- 2 garlic cloves, crushed, divided
- 4 sprigs thyme, divided, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, divided
- 65 oz water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 1 oz lemon juice
- 2 tbsp vegetable oil, divided
- 2 tbsp unsalted butter, divided
Creamy Lemon Sauce
- 2 oz shallots, halved
- 2 oz white wine
- ½ oz lemon juice
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- ½ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 6920.8 kJ / 1654.1 kcal
- Protein
- 83.3 g
- Karbonhidrat
- 40.1 g
- Yağ
- 130.8 g
- Doymuş Yağ
- 68.1 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 1515.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéed Prawns
15min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Roasted Garlic
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Steak
1h 30min