Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 95.7 g
- Doymuş Yağ
- 48.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 1129.3 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2j 15 menit
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 Std. 15 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Poached eggs with blade cover
30 min