Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
TM6

Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce

4.8 (110 değerlendirme)

Malzemeler

  • 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • 2 tsp sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 4 sprigs fresh thyme
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 50 g eschalots
  • 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
  • 50 g dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
  • 4 egg yolks

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
4940.7 kJ / 1180.9 kcal
Protein
70.9 g
Karbonhidrat
4.4 g
Yağ
95.7 g
Doymuş Yağ
48.6 g
Lif
0.8 g
Sodyum
1129.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler