Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce

Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce

4.8 116 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 2sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh thyme
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • eschalots
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 - 2 sprigs
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tbsp
  • unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
    200 g
  • egg yolks
    4

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 1180.9 kcal / 4940.7 kJ
Protein 70.9 g
Yağ 95.7 g
Karbonhidrat 4.4 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 48.6 g
Sodyum 1129.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...