Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
TM6

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

4.2 (18 değerlendirme)

Malzemeler

Scallops

  • 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 1 oz lemon juice
  • 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
  • 4 sprigs fresh oregano
  • 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)

Saffron Sauce

  • 2 oz yellow onions, in pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz heavy whipping cream
  • 2 pinches saffron threads
  • ⅛ tsp salt, to taste

Searing and Serving

  • ½ oz unsalted butter

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1142 kJ / 273 kcal
Protein
16 g
Karbonhidrat
8 g
Yağ
20 g
Doymuş Yağ
11 g
Lif
1 g
Sodyum
788 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler