Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 788 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Cioppino
55 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min