Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 788 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Shrimp Sauté
25min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Artichokes
55 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Lobster Bisque
1h 50min
Cioppino
55 Min
Lemon Caper Asparagus
25min