Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

4.3 19 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

Scallops
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
    12
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • orange, preferably organic thinly sliced
    4 slices
  • fresh oregano
    4 sprigs
  • pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
    6 oz
Saffron Sauce
  • yellow onions in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • heavy whipping cream
    5 oz
  • saffron threads
    2 pinches
  • salt to taste
    ⅛ tsp
Searing and Serving
  • unsalted butter
    ½ oz

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 273 kcal / 1142 kJ
Protein 16 g
Yağ 20 g
Karbonhidrat 8 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 11 g
Sodyum 788 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...