Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2669 kJ / 638 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 998 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Beef Sauté
1h 25min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1h 25min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Browning Pork Cubes
15 Min
Italian Wedding Soup
1h 15min