Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 538 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Baffad Masala
Değerlendirme yok
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Keto Lemon Hollandaise
10min