Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 538 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Chicken Fricassee
50min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Chicken Stock Paste
45min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5u. 45min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min