Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beet Falafel
- 25 oz water
- 16 oz raw beets, peeled, diced (½ in.) (see Tip)
- 4 - 5 lemons
- 4 oz red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz fresh cilantro leaves
- 1 can chickpeas, rinsed, drained (approx. 15 oz)
- 4 ½ oz brown rice flour
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground cumin
Tahini Dressing
- 3 garlic cloves
- ½ oz cilantro leaves
- ¼ tsp salt
- 4 ½ oz tahini
- 3 oz water
Hummus
- 2 garlic cloves
- 1 oz hemp seeds, plus extra to garnish
- ½ tsp salt
- 1 can chickpeas, rinsed, drained (approx. 15 oz)
- 2 ½ oz water
- 2 oz tahini
- 1 oz extra virgin olive oil
- 5 oz mixed salad greens
- 12 oz cucumbers, sliced in rounds (¼ in.)
- 10 oz sweet mini peppers, de-stemmed, halved
- 5 oz radishes, trimmed, quartered
- pita bread, cut in wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 17 g
- Sodyum
- 933 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
Vegetarian Chili
50 menit
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Dairy Free Tzatziki
15min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1j 30 menit
Vegan "Crab" Cakes
1h 10 min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Lentil Loaf
1h 10 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 menit
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10 min