Cihazlar ve Aksesuarlar
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
6 portions
Malzemeler
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)½ oz
-
bird's eye chili, fresh halved1
-
black mustard seeds1 tsp
-
olive oil½ tbsp
-
garam masala1 tsp
-
curry powder or to taste1 heaping tbsp
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
red lentils5 oz
-
eggplant cubed (1 in.)12 oz
-
water10 oz
-
fresh Roma tomatoes diced (½ in.)16 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
fresh spinach leaves5 oz
-
salt to taste
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
44.3 mg
Protein
10.6 g
Kalori
1184.8 kJ /
283.2 kcal
Yağ
11.6 g
Lif
8.2 g
Doymuş Yağ
9.2 g
Karbonhidrat
31.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Lentil Mushroom Stroganoff
55 dk
Lentil Loaf
1sa 10 dk
Eggplant and Tomato Pasta
45 dk
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 dk
Butternut Squash Coconut Curry
40 dk
Cauliflower and Date Tagine
55 dk
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2sa 45 dk
Vegetable Stew
1sa 15 dk
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 dk
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 dk
Risotto with Spinach and Peas
30 dk
Vegetarian Chili
50 dk