
Cihazlar ve Aksesuarlar
Duck and Pork Terrine
Hazırlık 20 dk
Toplam 52sa
10 portions
Malzemeler
-
duck breasts, skin on (300-350 g total)2
-
orange thin peelings of skin only1
-
cloves2
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
white bread crusts removed (approx. 40 g)2 slices
-
milk100 g
-
streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole12 slices
-
pork shoulder, boneless diced600 g
-
garlic clove large1
-
shallots halved75 g
-
chicken livers200 g
-
ruby port2 Tbsp
-
medium eggs2
-
fine sea salt2 tsp
-
pistachio nuts, unsalted roughly chopped50 g
-
dried cranberries75 g
-
boiling water for baking
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
361 kcal /
1503 kJ
Protein
31 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
7 g
Doymuş Yağ
7 g
Sodyum
754 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

A Very Thermomix® Christmas
63 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda