Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1503 kJ / 361 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 754 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Brandy Sauce
10 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Hollandaise Sauce
15min
Pissaladière
1 Std. 30 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Raised Game Pie
24h
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min