Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 2935.9 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Meat Stock Paste
45 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Vegetable Stock Paste
50min
Minced raw meat
35min
Strawberry Jam
55 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Vegetable stock paste
45 min