
Cihazlar ve Aksesuarlar
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
504 kcal /
2107 kJ
Protein
51 g
Yağ
22 g
Karbonhidrat
19 g
Doymuş Yağ
10 g
Sodyum
801 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Autumn Dinners
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda