Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 801 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Peppercorn Sauce
30min
Broccoli and stilton soup
30min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min