Cihazlar ve Aksesuarlar
Salmon with Aromatics at 50°C
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
2 portions
Malzemeler
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 135 g each)2
-
fine sea salt
-
fresh parsley2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon zest2 pieces
-
olive oil2 Tbsp
-
water1800 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
248 mg
Protein
28 g
Kalori
1689 kJ /
407 kcal
Yağ
33 g
Doymuş Yağ
6 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slow Cook and Sous-vide
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2sa 15 dk
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 dk
Sautéed Aubergine (400 g)
35 dk
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8sa 45 dk
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2sa 20 dk
Sous-vide Teriyaki Salmon
1sa 20 dk
Stir-fried Vegetables
10 dk
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2sa 10 dk
Sous-Vide Salmon
1sa
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 dk
Sous-Vide Drunken Chicken
2sa
Steamed Fish
30 dk