Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
veya 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 248 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Sautéed Prawns
15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min