Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 135 g each)
- fine sea salt
- 2 sprigs fresh parsley
-
2
sprigs fresh dill
veya 2 sprigs fresh thyme - 2 pieces lemon zest
- 2 Tbsp olive oil
- 1800 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 248 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-Vide Salmon
1h
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed Prawns
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20 min
Sous-vide Steak
1h 30 min