Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
veya fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 625.4 mg
Alternatif tarifler
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29h
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Smoky Pork and Beans
3h
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min