Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
-
5
g fresh tarragon leaves
veya fresh chives, cut in pieces (4 cm) - 80 g artichoke hearts, in oil, drained
- 100 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
- 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
- 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
veya 1 tsp ascorbic acid powder - 2 red peppers, halved and deseeded
- 4 garlic cloves, unpeeled
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 40 g olive oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1831.8 kJ / 437.8 kcal
- Protein
- 44.6 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 22.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 625.4 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2j
Beef Bourguignon
1j 30 menit
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Chicken stock paste
45 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1j 20 menit