Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Teriyaki Salmon
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
95 mg
Protein
33 g
Kalori
1650 kJ /
394 kcal
Yağ
26 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide with Blade Cover
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2sa
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8sa 45 dk
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2sa 20 dk
Sous-vide Miso Aubergine
2sa 50 dk
Sous-vide Poached Eggs
30 dk
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1sa 20 dk
Steak au Poivre
20 dk
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1sa
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3sa 40 dk
Miso Cod with Broccoli Rice
25 dk
Salmon with Aromatics at 50°C
1sa 40 dk
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2sa 10 dk