Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sesame seeds
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
- 75 g teriyaki sauce
- 20 g fresh root ginger, thinly sliced
- 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sautéed prawns
15min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8sa 45 dk
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min