Sous-vide Teriyaki Salmon

Sous-vide Teriyaki Salmon

3.7 17 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • sesame seeds
    40 g
  • fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
    4
  • teriyaki sauce
    75 g
  • fresh root ginger thinly sliced
    20 g
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1450 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 95 mg
Protein 33 g
Kalori 1650 kJ / 394 kcal
Yağ 26 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...