Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Teriyaki Salmon
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
95 mg
Protein
33 g
Kalori
1650 kJ /
394 kcal
Yağ
26 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide with Blade Cover
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2sa 15 dk
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 dk
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2sa 10 dk
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 dk
Browned Shallots (250 g)
25 dk
Plain Yoghurt in Varoma
12sa
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 dk
Salmon with Aromatics at 50°C
1sa 40 dk
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2sa 20 dk
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4sa 25 dk
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13sa 15 dk
Sous-Vide Salmon
1sa