Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sesame seeds
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
- 75 g teriyaki sauce
- 20 g fresh root ginger, thinly sliced
- 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Browned Shallots (250 g)
25min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Vanilla Ice Cream
12hod.
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2hod. 30min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Pearl Rice Meatballs
2 Std.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Browned Pork Strips
15min
Sous-Vide Salmon
1h