Sous-vide Teriyaki Lachs
TM6

Sous-vide Teriyaki Lachs

4.5 (35 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g Sesamsamen
  • 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
  • 75 g Teriyaki-Sauce
  • 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • 30 g Zitronensaft

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1195 kJ / 286 kcal
Protein
31 g
Karbonhidrat
5 g
Yağ
16 g
Lif
2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler