Sous-vide Teriyaki Lachs

Sous-vide Teriyaki Lachs

4.5 39 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Sesamsamen
    50 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
    4
  • Teriyaki-Sauce
    75 g
  • frischer Ingwer in dünnen Scheiben
    20 g
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • Zitronensaft
    30 g
    1 gestr. TL Zitronensäure, (siehe Tipp)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 95 mg
Protein 31 g
Kalori 1195 kJ / 286 kcal
Yağ 16 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...