Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4sa 50 dk
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 godz. 50 min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1sa 20 dk
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10 min.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30 min.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30 min.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min.