Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2óra 20p
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1u. 5min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 godz. 40 min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1h 50min
Asiatisches Schmorfleisch
2óra 30p
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2óra 30p
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Pappardelle al Ragù
4h
Salzburger Bierfleisch
6ωρ. 50 λεπτ.
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min