Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Sesamsamen
- 4 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g), (siehe Tipp)
- 75 g Teriyaki-Sauce
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2sa 30 dk
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 dk
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40 min.
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2sa 30 dk
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 godz. 50 min
Eier in Dijonnaise
35 dk
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10 min