Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
veya 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 402 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7 godz. 30 min
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min
Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous
2h 20min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Gemüsebowl mit Fisch & Kimchisauce
50 min
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1h
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40 min