Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
veya 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 655 kJ / 157 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 402 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1 godz.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Leberpastete im Glas
4h
Marokkanisches Lamm mit Zitronen-Couscous
4h
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1h 45min
Artischocken sous-vide
50min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9 godz. 30 min
Champignonwurst
14 godz.
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min
Smoked Salmon Roulade
1h 55 min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 godz.