Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 614 kJ / 146 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Ossobuco sous-vide
13h
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Joghurt griechische Art
13h
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Vanillejoghurt
13h
Melonensorbet
15min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min