Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 614 kJ / 146 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schalotten anbraten
25 min.
Himbeerzucker
5 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2óra 20p
Honeycomb
1 godz. 30 min
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1 godz. 30 min
Zwiebeln und Knoblauch leicht anbraten (200 g)
20 Min
Tonkabohnenzucker
5 min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Zwiebeln leicht anbraten
20 Min
Zwiebeln karamellisieren (200 g)
40 Min
Zwiebeln anbraten
25 min.