Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
TM6

Sous-vide Birnen mit Zimtsauce

4.4 ( 20 değerlendirme )

Malzemeler

  • 80 - 100 g Zucker
  • 1 TL natürliches Vanilleextrakt
  • 1 ½ TL Zimt, gemahlen
  • 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • 30 g Zitronensaft
    veya 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp)
  • 4 - 6 EL Mandelblättchen

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
146 kcal / 614 kJ
Protein
0.6 g
Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
36 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
0 g
Sodyum
3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler