Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 - 100 g Zucker
- 1 TL natürliches Vanilleextrakt
- 1 ½ TL Zimt, gemahlen
- 4 Birnen (festfleischige Sorte), reif
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 4 - 6 EL Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 614 kJ / 146 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almbutter
40min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1h
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Tonkabohnenzucker
5 Min
Kokoseis
9 Std. 30 Min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Frozen Yoghurt
8 Std. 35 Min
Kernölmayonnaise
10 min
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1sa 30 dk