Sous-vide Birnen mit Zimtsauce

Sous-vide Birnen mit Zimtsauce

4.4 20 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Birnen (festfleischige Sorte), reif
    4
  • Zucker
    80 - 100 g
  • natürlicher Vanilleextrakt
    1 TL
  • Zimt, gemahlen
    1 ½ TL
  • Zitronensaft
    30 g
    1 gestr. TL Zitronensäure
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • Mandelblättchen
    4 - 6 EL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 3 mg
Protein 0.6 g
Kalori 614 kJ / 146 kcal
Yağ 0.3 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 36 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...