Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
15
g Erdnussöl
veya 15 g Sonnenblumenöl - 600 g Rindsgulaschfleisch, in Stücken (3 cm)
- 15 g Ahornsirup
-
70
g Reiswein
veya 70 g Weißwein - 100 g Sojasauce
- 80 g Wasser und 1 EL für die Stärke
- 10 g Reisessig
- 5 - 10 g frischer Ingwer, fein gehackt
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 3 Sternanise (siehe Tipp)
- 1 - 2 rote Paprika, je nach Größe
-
100
g Champignons, frisch
veya 100 g frische Shiitakepilze - 300 g Brokkoli
- 1 Frühlingszwiebel
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- ¾ - 1 TL Maisstärke
- Sesam, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1633 kJ / 389 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2 Std. 10 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Coq au vin
3 Std.
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3h 40min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2j 30 menit
Fruchtiges Pulled Pork
9 Std. 10 Min
Shrimp Creole
40min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min