Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocadocreme
- 2 Bio-Limetten
- 400 g Avocado (essreif), in Stücken
- ½ TL Salz
Lachs sous-vide
- 1450 g Wasser
- 600 g Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 371 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4sa 50 dk
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 Std. 45 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1 Std. 20 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Hendlgulasch mit Pilzen und böhmischen Knödeln
1 Std. 20 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 Min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min