Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocadocreme
- 2 Bio-Limetten
- 400 g Avocado (essreif), in Stücken
- ½ TL Salz
Lachs sous-vide
- 1450 g Wasser
- 600 g Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 371 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25 phút
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3h
Sous-vide Oktopus-Salat
8 godz.
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20 min
Milchschaum für Cappuccino und Latte Macchiato
10 Min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min