Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Avocadocreme
- 2 Bio-Limetten
- 400 g Avocado (essreif), in Stücken
- ½ TL Salz
Lachs sous-vide
- 1450 g Wasser
- 600 g Lachsfilets, frisch ca. 3 cm dick (4 Stücke)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2053 kJ / 491 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 41 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 371 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30 min
Steaks mit Karotten-Pastinaken-Püree, karamellisierten Zwiebeln und knusprigen Pastinakenfäden
1h 20min
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30min
Ossobuco sous-vide
13h
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3 Std. 30 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1h 50 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20min