Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 Jakobsmuscheln, frisch, groß (ca. 500 g)
- 2 ½ EL Olivenöl, mit Zitronengeschmack
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
- Eiswürfel
- 2 ½ EL Butter
- 50 g Weißwein
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 EL Zitronensaft
- 2 Prisen Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Honig
- 3 Zweiglein Thymian, frisch, zum Garnieren
- 1 Prise Meersalzflocken, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 2226 kJ / 532 kcal
- Protein
- 56.6 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 14.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 1804 mg
Alternatif tarifler
Sous-vide Oktopus-Salat
8h
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Spaghetti Carbonara
25min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5h
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1j 5 menit
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13h 10min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Rindfleisch-Wok mit roten Zwiebeln und Brokkoli
1h 10min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15 min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min