Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
TM6

Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce

3.6 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 12 Jakobsmuscheln, frisch, groß (ca. 500 g)
  • 2 ½ EL Olivenöl, mit Zitronengeschmack
  • 1 Prise Salz
  • 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
  • 1400 g Wasser, etwas mehr zur Kühlung
  • Eiswürfel
  • 2 ½ EL Butter
  • 50 g Weißwein
  • 3 Knoblauchzehen, halbiert
  • 2 EL Zitronensaft
  • 2 Prisen Zitronenschale, gerieben
  • 1 TL Honig
  • 3 Zweiglein Thymian, frisch, zum Garnieren
  • 1 Prise Meersalzflocken, zum Garnieren

Besin Değeri
şuna göre 4 Portionen
Kalori
2226 kJ / 532 kcal
Protein
56.6 g
Karbonhidrat
41.8 g
Yağ
14.7 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Lif
0.6 g
Sodyum
1804 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler