Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1 Std. 10 Min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1h 20min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2u. 20min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Eggs Benedict mit Kräuter-Hollandaise
55min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min