Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1039 kJ / 248 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45 Min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Bouillabaisse
1h 25min
Pappardelle al Ragù
4h
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1ωρ. 20 λεπτ.
Sous-vide Schweinskotelett mit Apfel-Sellerie-Salat
2h 10min
Negroni
5min
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 Min