
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Zweiglein Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft
- 5 Zweiglein Thymian, frisch Blättchen abgezupft
- 2 Zweiglein Majoran, frisch Blättchen abgezupft
- 9 Salbeiblätter, frisch
- 500 g Putenbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- 2 Bio-Zitronen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 5 g Senf
- 6 Prisen Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser
- 30 g Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
- 400 g rote Paprika in Stücken
- 150 g Zwiebeln halbiert, in Scheiben
- 1 EL Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 456 kcal / 1906 kJ
- Protein
- 32 g
- Yağ
- 29 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Lif
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 180 mg