
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinierte Lammschulter (am Vortag)
- 40 - 60 g Butter in Stücken
- 1500 - 2000 g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen
- Salz nach Geschmack
- schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
- 7 Zweiglein Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft
- 80 g Balsamico-Essig
- 250 g Rotwein
- 60 g Olivenöl
- 70 g rote Zwiebeln geviertelt
Lamm garen (am nächsten Tag) und Rohkostsalat
- 800 g Gemüse/Obst, gemischt (z. B. 100 g Staudensellerie, 150 Rote Rüben, 350 g Karotten, 200 g Äpfel), in Stücken
- 20 - 30 g Sonnenblumenöl nach Geschmack
-
20 - 30
g Weißweinessig nach Geschmack
veya 20 - 30 g Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack -
1 - 1 ½
TL Salz nach Geschmack
veya 1 - 1 ½ TL Kräutersalz nach Geschmack - 2 - 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
-
1
TL Feinkristallzucker
veya 1 TL Honig - 4 - 5 Ciabattabrote in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 960 kcal / 4011 kJ
- Protein
- 47 g
- Yağ
- 46 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Lif
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Sodyum
- 3173 mg