![Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BB76288C-C6D3-423A-99D5-937E11CF9C7A/Derivates/2bc03127-2228-424d-bbb5-3f206940e4ad.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 1225 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Curry
30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Monkfish and prawn soup
1h
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5h 30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Prawn Saganaki
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min