
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
water1200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved200 g
-
garlic clove1
-
anchovy fillets, in oil drained2
-
lemon finely grated zest only1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
preserved red peppers sliced (1 cm)200 g
-
olive oil2 Tbsp
-
sea bass fillets (approx. 90 g each)4
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
471 kcal /
1960 kJ
Protein
29 g
Yağ
29 g
Karbonhidrat
20 g
Doymuş Yağ
5 g
Sodyum
1225 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Autumn Dinners
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda