Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 200 g cavolo nero, whole leaves, stalks removed and reserved
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets, in oil, drained
- 1 lemon, finely grated zest only
- 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 200 g preserved red peppers, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp olive oil
- 4 sea bass fillets (approx. 90 g each)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 1225 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Prawn Saganaki
35 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min