Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper

3.9 39 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • water
    1200 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • cavolo nero whole leaves, stalks removed and reserved
    200 g
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillets, in oil drained
    2
  • lemon finely grated zest only
    1
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    35 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • tinned cannellini beans rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • preserved red peppers sliced (1 cm)
    200 g
  • olive oil
    2 Tbsp
  • sea bass fillets (approx. 90 g each)
    4

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 471 kcal / 1960 kJ
Protein 29 g
Yağ 29 g
Karbonhidrat 20 g
Doymuş Yağ 5 g
Sodyum 1225 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...