Smoked Haddock and Cauliflower Bake

Smoked Haddock and Cauliflower Bake

4.6 79 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
6 portions

Malzemeler

Vegetables
  • water
    1000 g
  • potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • cauliflower medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
    1
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
Béchamel
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • unsalted butter diced
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • wholegrain mustard (isteğe bağlı)
    1 Tbsp
  • fine sea salt or to taste
    ¼
  • ground black pepper or to taste
    ¼
  • milk
    550 g
  • smoked haddock skinless, cut in pieces (3-4 cm)
    500 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 316 kcal / 1329 kJ
Protein 26.2 g
Yağ 10.8 g
Karbonhidrat 27.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...