Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (isteğe bağlı)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1329 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Pollock and Spinach Lasagne
1 Std.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Kedgeree
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min