Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables
- 1000 g water
- 350 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 1 cauliflower, medium (approx. 600 g), cut in bite-sized florets
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Béchamel
- 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 1 Tbsp wholegrain mustard (isteğe bağlı)
- ¼ fine sea salt, or to taste
- ¼ ground black pepper, or to taste
- 550 g milk
- 500 g smoked haddock, skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1329 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 10.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Kedgeree
45 min
One-pot Moussaka
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 godz. 30 min