
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 portions
Malzemeler
Lentils
-
lentils type Castelluccio200 g
-
water cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh red chilli deseeded1
-
fresh parsley leaves15 g
-
fresh basil leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained50 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing45 g
-
lemon juice only1
-
sea bass fillets with skin4
Cooking
-
water1000 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
429 kcal /
1794 kJ
Protein
30.1 g
Yağ
22 g
Karbonhidrat
24.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda