Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio

Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio

4.7 20 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
4 portions

Malzemeler

Lentils
  • lentils type Castelluccio
    200 g
    200 g dried green lentils, (see variation)
  • water cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
  • garlic clove
    1
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • fresh red chilli deseeded
    1
  • fresh parsley leaves
    15 g
  • fresh basil leaves
    15 g
  • fresh mint leaves
    15 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained
    50 g
  • pickled capers drained
    1 Tbsp
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    45 g
  • lemon juice only
    1
  • sea bass fillets with skin
    4
Cooking
  • water
    1000 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    1 Tbsp
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 429 kcal / 1794 kJ
Protein 30.1 g
Yağ 22 g
Karbonhidrat 24.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...