Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 60 g shallots, halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils, rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon, thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes, halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 580 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Cod with citrus butter
50 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min