Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 60 g shallots, halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils, rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon, thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes, halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2085 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Sodyum
- 580 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h