Uyumlu sürümler
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3149 kJ / 756 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 1172 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h