Uyumlu sürümler
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts (see tip)
- 40 g fresh parsley leaves
- 100 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ½ tsp fine sea salt
Risotto
- 175 g kale, thick stems removed, cut in pieces (see tip)
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, diced
- 10 g olive oil
- 300 g pearl barley (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1000 g water, hot
- 30 g lemon juice
- 1 lemon, finely grated zest only
- 40 g blanched hazelnuts, roughly chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3149 kJ / 756 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 49 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Sodyum
- 1172 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min