
Cihazlar ve Aksesuarlar
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
hazelnuts (see tip)30 g
-
fresh parsley leaves40 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Risotto
-
kale thick stems removed, cut in pieces (see tip)175 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced20 g
-
olive oil10 g
-
pearl barley (see tip)300 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
water hot1000 g
-
lemon juice30 g
-
lemon finely grated zest only1
-
blanched hazelnuts roughly chopped, for serving40 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
756 kcal /
3149 kJ
Protein
16 g
Yağ
49 g
Karbonhidrat
61 g
Doymuş Yağ
9 g
Sodyum
1172 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Post-partum
8 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda