![Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c85fde32-c8f0-47a0-81f2-327efa518518/Derivates/ff4044d2-0ab4-47b1-bcd4-b04e590147cf.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g red quinoa
- 1000 g water
- 50 g onions, halved
- 3 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 40 g rice (e.g. basmati, long grain)
- 1 tsp ground cumin, plus extra for serving
- 300 g Swiss chard, white stalks removed, torn in pieces
-
600 - 700
g chicken stock
veya vegetable stock - 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ½ lemon, juice only
- 100 g tinned black beans, rinsed, drained
- 100 g natural yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 115.8 kJ / 27.7 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Gazpacho
1h 15min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min