![Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/07897B6A-6E96-4D64-AA7A-327AE6FDFF8B/Derivates/f7310f0d-8cae-40b0-ae73-6758feef2540.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 969 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 λεπτ.
Red Lentil Soup
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Tuscan Bean Soup
50min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min