Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 969 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50 min
Coconut Creamed Kale
20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min