Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
TM6 TM5

Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

4.7 (34 değerlendirme)

Malzemeler

  • 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 120 g onions, quartered
  • 50 g celery, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 120 g spelt grains
  • 950 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
969 kJ / 230 kcal
Protein
6.5 g
Karbonhidrat
17.2 g
Yağ
8.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler