Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 120 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g spelt grains
- 950 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g cavolo nero, tough stems removed, sliced (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 969 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min