
Cihazlar ve Aksesuarlar
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
Hazırlık 5 dk
Toplam 55 dk
6 portions
Malzemeler
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered120 g
-
celery cut in pieces50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
spelt grains120 g
-
water950 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)300 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
230 kcal /
969 kJ
Protein
6.5 g
Yağ
8.5 g
Karbonhidrat
17.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Italian Kitchen
62 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda