Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Paste
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g almonds
- 20 g breadcrumbs
- 60 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Stew
- 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
- 300 g red onions, halved
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
- 1000 g water
- 120 g pearl barley
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ bunch fresh thyme, leaves only
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50 menit
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Quinoa Broth
35 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 menit
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 menit