Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Paste
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g almonds
- 20 g breadcrumbs
- 60 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest only
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Stew
- 300 g savoy cabbage, cored, cut in pieces
- 300 g red onions, halved
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained, oil reserved
- 1000 g water
- 120 g pearl barley
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ bunch fresh thyme, leaves only
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Karbonhidrat
- 11.3 g
- Yağ
- 14.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min