Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.