Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh parsley leaves
- 50 g olive oil
- 80 g shallots
- 150 g leeks (white part only), cut in pieces
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 550 g water
- 200 g dried Puy lentils
-
1
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh spinach leaves
- 4 large eggs
- 100 g goat's cheese, soft
- 70 g Greek yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076 kJ / 496 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 11 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min