Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1521 kJ / 364 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min