![Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08A8D1AE-87C1-4170-8B84-F485A81CACE3/Derivates/F9F2DCAC-F715-427E-B96E-342E2FF0606E.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1521 kJ / 364 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 21.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Sicilian Salad
30 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min