Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min