![Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/258972.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 dk
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 dk
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 dk
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 dk
Cod with citrus butter
50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 dk
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 dk
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 dk
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 dk