Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Cod with citrus butter
50min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min