Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Cod with citrus butter
50 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min