Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Ratatouille
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Cod with citrus butter
50min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min