Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa Verde
- 4 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 25 g fresh parsley, tough stems removed
- 25 g fresh basil, tough stems removed
- 50 g pickled baby capers, drained
- 40 g extra virgin olive oil
Salmon and Assembly
- 500 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g new potatoes, quartered
- 4 fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 lemon, sliced (5 mm)
- 200 g mangetout
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2011 kJ / 483 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Superfood Salmon Salad
1 godz. 5 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Değerlendirme yok
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min